ZIJN ER DINGEN ONDUIDELIJK?

Neem contact met ons op of bekijk de FAQ

076 531 53 89

KENNIS MAKEN?

Laat uw e-mail achter en wij nemen z.s.m. contact op voor een afspraak

FAQ

Stockspots heeft een netwerk van warehouses opgebouwd om bedrijven die opslagruimte nodig hebben te koppelen aan bedrijven die deze ruimte kunnen leveren. Het Stockspots platform koppelt verladers met warehouse aanbieders die voldoen aan hun gewenste vereisten en criteria. Vervolgens gebruiken alle partijen het platform om samen te werken.

De volgende activiteiten zijn standaard in het platform opgenomen; zoeken van locaties, het aanvragen van offertes, het opstellen van overeenkomsten, aanmaken in en out-bound zendingen, beheer van de voorraad en facturatie. Dit alles inzichtelijk gemaakt via een inzichtelijke portal.

Nee, het genoemde aantal is het aantal palletplaatsen dat deze locatie over het algemeen in ieder geval beschikbaar heeft voor nieuwe opdrachten. Wij checken vooraf altijd of de locatie aan je wensen kan voldoen.

Als je een warehouse selecteert, zie je de details van het geselecteerde warehouse en je klikt op offerte aanvragen. Het Stockspots team zal de aanvraag via het platform doorzetten naar de door jou gekozen warehouselocatie. Voor eventuele vragen over je aanvraag zal het Stockspots team contact met je opnemen. De warehousepartner vult de offerte aan met zijn tarieven en we sturen je een bericht wanneer deze in de portal voor je klaar staat.

Vervolgens kun je deze offerte accepteren of aanvullende vragen stellen aan de warehousepartner tot dat jullie het eens zijn en beide de offerte accepteren. Vanaf dat moment kan je via de beveiligde Stockspotsportal in en out-bound zendingen aanmaken voor de door jou gekozen warehouselocatie en centraal je voorraad inzien.

Onze warehouse partners worden gescreend om ervoor te zorgen dat hun faciliteiten voldoen aan onze kwaliteitsnormen voordat warehousecapaciteit aan jou beschikbaar wordt gesteld. Er worden statistieken en reviews bijgehouden zodat wij de prestaties van de warehouses kunnen controleren.

Op alle opdrachten die tussen Stockspots en verlader of locatie eigenaar plaatsvinden zijn de LSV (Logistieke Services Voorwaarden) van toepassing, zoals gedeponeerd bij de Rechtbank Rotterdam.

Stockspots platform heeft een warehouse managementsysteem dat je in staat stelt jouw voorraad te bekijken en te beheren in één of meerdere warehouses. Dit systeem maakt gebruik van een uniek referentienummer en barcode voor elke pallet en stelt klanten in staat om productzendingen pallet voor pallet aan te vragen.

Stockspots heeft een Service module beschikbaar op de portal. Hier kan zowel verlader als warehouse partner een ticket aanmaken indien er bijzonderheden zijn rond een zending. Het Stockspots team zal het proces starten om eventuele claims die zich met betrekking tot schade aan goederen kunnen voordoen, te onderzoeken. De correspondentie rond het issue is voor alle betrokken partijen inzichtelijk in de portal.

Het contract is tussen jou en Stockspots, dus je betaalt aan ons. Onze rol is om je te ontzorgen. Wij versturen periodiek een verzamelfactuur voor alle warehouse capaciteit en diensten die je in deze periode hebt afgenomen. Je hebt dus één aanspreekpunt voor al je vragen over de facturatie en formeel één contractpartij, wel zo makkelijk!

Het vervoer van goederen naar en van het warehouse wordt meestal georganiseerd door de eigenaar van de goederen. Maar als service bieden we deze dienst graag aan. Je kunt dit aangeven in het offerte formulier en wij zoeken een geschikte vervoerder.

Vanwege aansprakelijkheid en veiligheid van het warehouse is fysieke toegang tot het warehouse niet toegestaan. Toegang voor voorraadaudit is toegestaan maar moet van tevoren worden aangevraagd en gepland. Neem contact op met het Stockspots team om dit te plannen.

Je kunt op elk gewenst moment je capaciteit aanpassen of je warehouselocatie verwijderen als je geen nieuwe opdrachten wil uitvoeren. Lopende overeenkomsten kunnen niet tussentijds worden opgezegd.

Je zit als aanbieder van ruimte nergens aan vast. Pas als er een overeenkomst wordt getekend zijn er afspraken om je aan te houden. Deze komen in overeenstemming met elkaar tot stand.

Ja, we hebben een aantal criteria waarop de kwaliteit van de warehouselocatie en diensten vooraf wordt getoetst om te voldoen aan de verwachtingen van de klant. Na afloop van de opdracht vragen wij ook om een review van de klant voor zowel de warehousecapaciteit als de diensten van Stockspots. Deze score wordt zichtbaar gemaakt op het platform.

+31 (0)765 31 53 89