跳至内容

使用 "生于云端 "WMS 软件可以最大限度地提高您的采购效率。

Uw concurrenten een stap vooruit blijven is essentieel in deze zeer competitieve wereld met voortdurend veranderende behoeften / eisen van consumenten en nieuwe technologieën die in opkomst zijn. Om effectief te zijn, moet een Warehouse Management Systeem (WMS) zich kunnen aanpassen aan de snel veranderende behoeften van de markt – is cloud WMS-software het antwoord?

Bemoedigend is echter dat naarmate de uitvoering het 4.0-tijdperk ingaat, complexe papiergebaseerde pick-methodes plus kapitaalintensieve en stugge magazijnbeheersystemen verleden tijd worden, ten gunste van de nieuwste Cloud gebaseerde en digitale technologie.

Het belangrijkste unieke kenmerk van cloud wms-software is dat je er toegang toe hebt via een beveiligde internetverbinding (https), zodat het platform te allen tijde vanaf elke locatie toegankelijk is en beheerd kan worden. Cloud bouwt voort op eerdere successen op het gebied van software-as-a-service (SaaS), maar deze nieuwste systemen zijn een stap verder dankzij verbeteringen in verwerkingssnelheden, integratie, gegevenstoegang, dashboards en andere magazijnfunctionaliteit.

Procesautomatisering

Door gebruik te maken van een cloud WMS-oplossing kan elk aspect van het proces worden geautomatiseerd, gestroomlijnd en intuïtief worden gemaakt voor vloerpersoneel en management. En in tegenstelling tot een op papier gebaseerd systeem zal een cloud-WMS u de volledige vrijheid geven om de voor belangrijke logistieke regels toe te passen en het zal hierbij ook niet de opslaglocaties en SKU’s uit het oog verliezen.

Het is niet alleen intuïtief en schaalbaar, het heeft ook het vermogen om zich aan te passen en te evolueren met innovaties op het gebied van klantenservice en Omni-channel concepten die de top van retailers herhaaldelijk introduceren, zoals gedistribueerd orderbeheer, waveless en op prioriteit gebaseerde orderverwerking en optimale retourverwerking.

Bovendien biedt het Enterprise-class IT-infrastructuur en maakt het gebruik van rijke functionaliteit en real-time managementsoftware om retailers te helpen hun voorraad, ruimte en arbeid in het magazijn te optimaliseren. Gebruikers profiteren doorgaans van efficiëntie- en productiviteitsverbeteringen tot wel 30%, wat zich in feite vertaalt in de mogelijkheid om meer te doen voor minder met dezelfde middelen.

Verhoog de ROI met 45% met Stockspots wms

Met een moderne benadering van Supply chain-technologie, krachtige automatiseringstools en deskundig personeel helpt Istia u met de implementatie en beheer.

Leveringsbetrouwbaarheid

Veel klanten zijn overgestapt van een on-presmiss systeem naar een Cloud gebaseerd WMS en hebben hun verwerking tastbaar verbeterd, bijv. e-commercebestellingen die mogelijk twee tot drie dagen levertijden kende, worden nu binnen enkele uren na ontvangst verwerkt, waardoor klanten 24 uur per dag van bestelling tot thuisbezorging kunnen komen.

Business logica

Regelmatige aanpassingen aan de configureerbaarheid zijn ook niet buitensporig duur, omdat deze op basis van businessruling toegepast kunnen worden. Geen software ontwikkelaars die dagen aanpassingen moeten doen voor een eenvoudige wijziging in de aansturing van uw magazijn.

No alt text provided for this image

Beslissingen zijn geautomatiseerd op een manier die alle delen van het proces meer gestroomlijnd maken en voor het inbound- proces is het niet nodig dat werknemers een labyrint van locaties of een web van codes en regels moeten onthouden. Het stelt uw medewerkers in staat om in alle gevallen te scannen op heldere identificatie, validatie en ondersteunt standaard barcodering voor ontvangst. Een bijkomend voordeel is dat het koppelen van ontvangsten aan inkooporders het mogelijk maakt om processen rond en gedeeltelijke ontvangst te voltooien.

Een modern WMS heeft de nodige functionaliteit om ervoor te zorgen dat uw crossdocking-activiteiten ook op rolletjes lopen, terwijl gestructureerde tellingen automatisch zullen resulteren in voorraad- en capaciteitsaantallen die gelijktijdig met andere magazijntaken worden uitgevoerd – zodat het auditing proces plaatsvind met maximale efficiëntie en minimale verstoring van uw bedrijfsvoering.

Geavanceerde cloud WMS-softwareoplossingen in combinatie met mobiele scanners zullen uw personeel ook precies vertellen wat ze moeten doen en waar ze heen moeten. Dit geeft volledige zekerheid over hoe elk item moet worden verwerkt, opgeslagen en geeft direct inzicht in uw voorraad. Het optimaliseren van voorraadbeheer is de basis van efficiëntie voor elke succesvolle e-commerce operatie – en door prioriteit te geven aan alle processen, zult u merken dat fouten afnemen terwijl de productiviteit (en uiteindelijk de inkomsten) beginnen te stijgen.

Retouren

No alt text provided for this image

Het managen van een retouren afdeling vereist een gezonde set van technologie gestuurde geautomatiseerde procedures en systemen die steeds belangrijkere datasets van elke stap in het proces vastleggen en evalueren. Data-analyse en de bijbehorende procesverbeteringen zorgen ervoor dat de klanttevredenheidsdoelen worden behaald, dat magazijnmedewerkers op het hoogste niveau van efficiëntie presteren en dat u compliance handhaaft in de gehele supplychain.

Snelheid

No alt text provided for this image

Door de barcode-verificatie en validatie van elke bestelling te automatiseren en vast te leggen, kan een modern wms systeem bovendien de snelheid en nauwkeurigheid van uw verpakkings- en verzendprocessen aanzienlijk verhogen, zonder extra arbeid. Overweeg ook ingebouwde tools voor monitoring op afstand en continue verbetering, omdat de beste WMS-software trends identificeert en automatisering mogelijk maakt als het gaat om het vaststellen van KPI’s.

Agility

Door de snelle opkomst van supplychain-executiesoftware in de afgelopen vijf jaar konden warehousemanagers hun activiteiten dus volledig opnieuw bekijken, met name als het gaat om opslag. Zelfs het meest complexe proces voor het ontvangen, volgen en verplaatsen van goederen door het magazijn kan constant worden geanalyseerd en verfijnd – en dit hoge niveau van visibility en controle is essentieel om te voldoen aan de snel evoluerende eisen van de moderne consument.

En nu?

Voordat u investeert in een cloud-WMS-softwareoplossing, moet u een lijst met problemen verzamelen die u op uw specifieke warehouse locatie hebt gevonden door processen te observeren – en ervoor te zorgen dat alle software die u implementeert deze problemen op de juiste manier aanpakt. Wij kunnen u hierbij helpen met een gestandaardiseerd vooronderzoek.

Is uw huidige systeem in staat om alle belangrijke magazijnprocessen tegelijkertijd uit te voeren – goederen-in, goederen-uit, aanvullen en auditing – en is het gebruiksvriendelijk voor elke magazijnmedewerker, maar tegelijkertijd functioneel geavanceerd?

Alleen dan kunt u met een hoge betrouwbaarheid de stap maken waarmee uw snel groeiende onderneming de warehouseactiviteiten efficiënt kan uitbreiden, terwijl u met gemak grotere volumes en complexere processen sneller en betrouwbaarder kan verwerken.

Remko Been – Managing Director Stockspots B.V.

www.stockspots.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

获取您的请求。

请在下方留下您的详细信息,我们将在 24 小时内(周一至周五)向您发送申请并与您联系。